Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Tip! Bluetooth speakers, geheel draadloos muziek afspelen

Geheel draadloos muziek afspelen

De tijd dat het nog normaal was om voor alles maar een kabeltje te trekken begint snel achter ons te raken nu ook op het gebied van speakers. Zo is een bluetooth speaker is de ideale oplossing voor onderweg of in het huis. U maakt heel simpel verbinding via bluetooth er komen geen kabeltjes bij kijken. bluetooth is een systeem voor draadloze verbindingen op korte afstand en is overal te gebruiken. bluetooth is aanwezig is op vrijwel allesmartphones en tablets.

Het bereik is over het algemeen zo’n 10 meter maar in de praktijk werken de betere speakers zelf tot 50 meter afstand. bluetooth is niet merkgebonden. Bovendien hoeven de apparaten elkaar niet te ‘zien’. Oftewel je gsm kan bijvoorbeeld gewoon in je zak blijven op het moment dat deze muziek afspeelt via een bluetooth speaker.

De werking

Een draadloze speaker heeft altijd voeding nodig, dit kan zijn netstroom (ideaal voor in het huis) of met een oplaadbare accu. Er zit wel wat verschil tussen deze type speakers zo kan een speaker op netstroom dag en nacht doorgaan en gaat een speaker met accu na opladen zo’n 8 uur mee, maar deze kunt u wel overal mee naar toe nemen.

Een draadloze speaker is altijd een actieve speaker, dit houdt in dat er geen extra voedingsadapter, subwoofer of versterker nodig is. Al deze elementen zitten al verwerkt in de speakers zelf.

Merken

Vrijwel alle grote en kleine elektronica concerns maken bluetooth speakers u kunt hierbij denken aan Sony, Samsung, Apple, Creative, Logitech maar ook merken als Ion, Ryght en X-Mini

Bluetoothspeakertjes.nl is gespecialiseerd in de verkoop van draadloze speakers en hoofdtelefoons neem een kijkje op onze website om onze producten te vergelijken of meer informatie in te winnen over het kopen van draadloze speakers.

Bluetoothspeakertjes.nl
Klein in prijs, groots in geluid

Comments are currently closed.