Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Online planten kopen

Online planten kopen via het internet

Online planten kopen via het web? Je leest het goed! Een trend welke zich de komende jaren steeds verder zal ontwikkelen. Naast de sterk concurrerende prijzen ten opzichte van de reguliere tuincentra, biedt online planten kopen ook vele andere voordelen. Voor veel mensen is planten kopen via een webshop onbekend en voor sommige zelfs bij voorbaat een onmogelijke optie, maar mag deze conclusie wel meteen zo resoluut genomen worden? Het antwoord daarop in: Nee!

De laatste jaren is het kopen van tuinplanten via internet steeds populairder geworden. De manier waarop dit gebeurd, varieert echter enorm per webwinkel. Een voorbeeld van een goede tuinplanten webwinkel is Plantengrow.nl . Het assortiment aan tuinplanten van deze webwinkel bestaat uit vaste planten, bodembedekkers, haagplanten, sierheesters, siergrassen, klimplanten en fruitbomen. Al deze tuinplanten worden rechtstreeks vanuit de kwekerij geleverd. Hierdoor ben je als klant verzekerd van topkwaliteit tuinplanten! Per plant wordt in de webwinkel zeer uitgebreide plantomschrijvingen (met planteigenschappen) gegeven met duidelijke en realistische productfoto’s en detailfoto’s.

Hierbij kan gedacht worden aan de hoogte van de tuinplant (met foto: what you see is what you get!), de uiteindelijk hoogte, bloemkleur,grondsoort, potmaat, toepassing, snoeitips, combinatiemogelijkheden en ga zo maar door. Om de (potentiële) klant van dienst te kunnen zijn, kan er in de webshop van Plant & Grow gebruik worden gemaakt van een uitgebreide zoekfunctie waar al deze planteigenschappen in zijn opgenomen. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste plant(en) een stuk gemakkelijker! Hierdoor vind je gegarandeerd de juiste tuinplant voor in uw tuin of op het balkon.

 

Levering van de planten

Wanneer men via de webshop van Plantengrow.nl tuinplanten besteld, worden deze binnen enkele werkdagen aan huis geleverd. Het verpakken van de planten gebeurd op een zorgvuldige manier om kwaliteitsverlies aan de tuinplanten te voorkomen. Zo bent u als klant verzekerd van topkwaliteit tuinplanten met de kwaliteit van de kweker!

Planten kopen via Plant & Grow is zo gek nog niet. Gezien de scherpe prijzen, de perfecte informatievoorziening per plant en de snelle levering, maakt het online kopen van tuinplanten nu wel erg aantrekkelijk!

, , , , , , ,

Comments are currently closed.