Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Financieel advies

Bij het afsluiten van een lening of een hypotheek kun je veel  Wanneer je op zoek bent naar een allround financieel adviseur, ben je bij Financieel Pakhuys Brabant aan het juiste adres. FPB geeft advies op het gebied van leningen, hypotheken, pensioenen via het Financieel Levensloop Plan, huis- en levensverzekeringen en autoverzekeringen. Het is mogelijk om bij Financieel Pakhuys Breda een programma te volgen waarbij je aanzienlijk op kosten zoals gas, telefoon, vakantie en boodschappen kunt besparen.

Hoe gaat FPB te werk?

Meestal richt financiele dienstverlening zich op een brede orientatie op het gebied van financiele producten. Financieel Pakhuys Brabant probeert rekening te houden met wet er belangrijk is in jouw persoonlijke situatie. Jouw wensen en persoonlijke situatie zijn het uitgangspunt van de dienstverlening. Door de expertise, kennis en contacten met aanbieders van financieel producten kan Financieel Pakhuys Brabant een goed advies geven om precies die diensten te vinden die aansluiten op jouw wensen.

Wanneer je persoonlijke situatie veranderd, kan dat vaak veel effect hebben op de diensten die je afneemt. Financieel Pakhuys Brabant kan je advies geven om uw dienstenpakket te wijzigen. Wanneer je gebruik maakt van het dienstenpakket van FPB teken je een bepaald contact voor een bepaalde tijd. Met vaste regelmaat worden contracten verlengd omdat mensen tevreden zijn met de diensten.

Comments are currently closed.