Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Perlasplan

Perlasplan is een nieuwe product van Ostrica Vermogensbeheer. Zij bieden voor ZZP’ers, freelancers, DGA’s en werknemers unieke fondsen met verschillende risicoprofielen. Ostrica is opgericht in 1997 en heeft continue betere beleggingsresultaten dan de benchmark. Het Perlasplan is een zeer heldere en transparante oplossing waarmee je ook kunt banksparen. Met banksparen kun je fiscaal vriendelijk sparen. Dit belastingvoordeel krijg je als je het vermogen gebuikt voor de aflossing van je hypotheek, aanvulling op je pensioentekort, financiering uitvaart of als je de uitkering van je ontslagvergoeding wilt uitstellen middels stamrecht.

Het Perlasplan heeft voor elk risicoprofiel een eigen beleggingsstrategie met daaraan een fonds gekoppeld. Elk fonds heeft door een unieke oplossing een bescherming tegen onverwachte koersdalingen. Daarnaast is het mogelijk om zonder kosten over te stappen naar een hoger of lager risicoprofiel. Dit kan handig zijn als je vlak voor je pensioen wat defensiever wilt gaan beleggen om zodoende een lager risico te lopen.
Ook is het mogelijk om op meerdere momenten geld in te leggen waardoor het risico wordt verspreidt.

Woekerpolis overboeken naar perlasplan

In Nederland zijn meer dan 7 miljoen woekerpolissen verkocht. Deze polissen hebben brengen door de enorm hoge kosten en negatieve beleggingsresultaten niet op wat er van te voren geprognotiseerd is. Hierdoor kunnen miljoenen mensen nu hun hypotheek niet aflossen aan het einde van de looptijd, of zitten met een enorm pensioentekort.

Doordat perlas een heldere en lage kostenstructuur kent, wordt er in iedere geval een veel hogere rendement behaald dan de oude woekerpolissen.
Perlasplan is aangesloten bij het protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten en biedt hierdoor de mogelijkheid om uw kapitaal fiscaal vriendelijk en geruisloos over te boeken.
Perlas regelt en begeleidt de overdracht. Een overdracht van de waarde van je huidige beleggingsverzekering heeft de volgende voordelen:

  • Overdracht van je vermogen wordt snel afgewikkeld
  • Perlas helpt je met opzeggen van je oude polis en overboeken naar een fonds met een veel hogere opbrengst
  • Perlas neemt alle administratieve zaken uit handen
  • Geen extra kosten voor de overdracht.

Indien je toch nog een beetje rendement uit je beleggingen wilt halen verdient het dus aanbeveling om direct je lopende polissen over te boeken.

Meer informatie over het perlasplan vind je op de website van Ostrica

, , ,

Comments are currently closed.