Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Euro’s bewaar je in een geldclip

Als zakenman, bijvoorbeeld een marktkoopman of verkoper die veel met straatverkoop werkt zijn niet altijd pinautomaten beschikbaar. Doordat je met briefjes en munten werkt kan dit erg vervelend zijn om het spul netjes op te bergen. Al die euro’s kunnen gaan verschuiven of zelfs kwijtraken naarmate de verkoop stijgt. Gelukkig zijn er oplossingen op je geld netjes te bewaren.

Een portemonnee is niet altijd handig omdat die al die nutteloze vakjes voor pasjes en dergelijke hebben. Je briefjes van 5 euro en groter kun je veel gemakkelijk opbergen, bij elkaar met zo min mogelijk ruimte. Gelukkig hebben ze daar geldclips voor uitgevonden. Klem gewoon al die briefjes bij elkaar tussen zo een clip en je bent altijd zeker van je euro’s.
Het ziet er ook nog eens leuk en chique uit om een geldclip te gebruiken, neem nu deze, ziet er leuk uit toch? Er bestaan verschillende types, die je openklapt en weer dicht kunt klappen of versies die eigenlijk werken zoals een paperclip werkt, je schuift die euro’s er tussen. Mocht je andere clips willen zien, bekijk dan even deze pagina: http://www.businessme.nl/portemonnee-accessoires/geldclips

Die chique uitstraling wordt vooral bereikt door de glimmende zilverkleur, het ziet er direct serieus uit, ook kun je direct die stapel briefjes showen. Voor je muntgeld zijn er ook speciale eurokokers beschikbaar, daar bewaar je al je losse munten in als je veel met muntgeld werkt. Zo zijn er dus voor iedere situaties mogelijkheden om al je euro’s netjes te bewaren en zo de omzet veilig te stellen. In deze financieel zware tijden wil niemand zijn geld op een lullige manier kwijtraken, er worden al genoeg maatregelen genomen waardoor je steeds minder geld in je portemonnee overhoudt.

Comments are currently closed.