Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Wij vertellen je graag meer over het Dukaten forum

Als je nog nooit van de Dukaat hebt gehoord dan is dit geen schande. Toch is het iets waar je de komende tijd wel steeds meer over gaat horen. Wij introduceren je dan ook graag de Dukaat. De Dukaat is een digitale munt die overeenkomsten toont met de Bitcoin, toch zijn er wel een aantal verschillen. De Bitcoin heeft een aantal technische obstakels en hier heb je met de Dukaat geen last van. Zo kun je deze niet gaan minen met speciale software wat voor een betere verdeling van de rijkdom zorgt. Wat ook een leuk gegeven is dat is dat de grondlegger van deze digitale munt een Nederlander is en wel Tim Jacobs.

Aangezien Jacobs op zoek was naar nieuwe kansen en uitdagingen kwam deze met de Dukaat en het lijkt erop dat dit een legio aan mogelijkheden gaat bieden. Zo zijn de Dukaten sneller dan de Bitcoins en dit zorgt voor een aanzienlijker gebruiksgemak. De bedoeling van Jacobs is om mensen te laten weten hoe eenvoudig het is om eenvoudig het is om munten te gaan versturen en weer te ontvangen. Daarnaast kun je net als bij de Botcoin deze ook beter gaan minen. De bedoeling van Jacobs is dan ook om veel mensen bekend te laten worden met de Dukaat om zo het bedrijfsleven om geïnteresseerd te laten raken.

Het Dukaten forum is er ook voor jou

Nu is er ook een plek waar je aan Tim Jacobs je vragen kunt gaan stellen en dit is het Dukaten forum. Op deze plek tref je ook vele andere gebruikers van deze digitale munt aan en kun je dus ook ervaringen uit gaan wisselen. Heb je nu een vraag dan kun je die ook gaan stellen op dit forum en wie kan er nu beter antwoord gaan geven op je vraag dan de grondlegger van deze munt.

We hoeven je waarschijnlijk de voordelen van een forum niet meer uit te gaan leggen en het beste kun je dan ook een bezoekje aan het Dukaten Forum gaan brengen. Na registratie kun je meteen je vragen of problemen voorleggen en zul je snel een antwoord kunnen verwachten.

, ,

Comments are currently closed.