Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Internationaal transport

Expert in internationaal transport

Het is tegenwoordig ondenkbaar om als bedrijf groot te worden binnen de eigen landsgrenzen. Iedere ondernemer zal weten dat de markt verder reikt dan de eigen omgeving en zal hier dan ook graag de vruchten van willen plukken. Dit betekent dat u een specialist in de arm moet nemen als het gaat om internationaal transport. Wij van Beijer Logistics zijn de expert waar u naar op zoek bent. Al sinds lange tijd, sinds 1945 om precies te zijn, zijn wij gespecialiseerd in internationaal transport. Wij hebben hart voor de zaak en kunnen u garanderen dat uw goederen geheel schadevrij en geheel op tijd op hun bestemming zullen arriveren; internationaal transport is onze passie!

Betaalbaar internationaal transport

Als het gaat om betaalbaar internationaal transport had u zich geen betere onderneming kunnen wensen dan de onze. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten betaalbaar zijn en daarom doen wij er dan ook alles aan om onze kosten laag te houden. Het moge overbodig zijn om hier bij te vermelden dat wij er tegelijkertijd voor zorgen dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van onze diensten. Kortgezegd kunnen we stellen dat wij staan voor:

  • Kwalitatief vervoer door heel Europa
  • Betaalbare service, bij ons is de klant nog altijd koning
  • Klantgerichte service, uw wil is ons uitgangspunt

Wilt u meer weten, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Altijd bereikbaar

Het maakt niet uit wat de eindbestemming is als het gaat om transport Polen, Bulgarije of Roemenië, voor ons bestaan er geen afstanden. Ons internationaal transport kent geen grenzen en dus kunnen wij u altijd van dienst zijn. Informeer snel naar onze tarieven en vertel ons uw wensen en eisen. Wij hopen u snel te mogen begroeten!

Exportdocumenten

Exportdocumenten waren tot 1 november ’13 altijd verkrijgbaar bij een kamer van koophandel kantoor in de buurt. Helaas is daar verandering in gekomen. 25 kvk kantoren door heel Nederland zijn gesloten. Uw exportdocumenten kunt u natuurlijk nog steeds aanvragen, dit moet echter wel online gebeuren. Beijer Logistics wil al uw grote zorgen omtrent internationaal transport voor u wegnemen. Vandaar dat Beijer Logistics u zal helpen met alle benodigde exportdocumenten.

,

Comments are currently closed.