Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Euro’s besparen op parkeren

Wanneer je regelmatig op reis gaat kun je veel geld besparen in de jaren. En dat gemakkelijk door te kiezen voor een parkeerplaats in de buurt van Schiphol, in plaats van Schiphol zelf. Tegenwoordig is er een heuse ‘’parkeeroorlog’’ zou je kunnen zeggen gaande rond Schiphol. Er zijn namelijk vele concurrenten waardoor vele parkeerplaatsen bij Schiphol leeg blijven. Maar reizigers besparen natuurlijk liever geld als dat mogelijk is en dat kan hier gemakkelijk door.

De afgelopen tien jaar zijn er meer dan 20 parkeerbedrijven gekomen, van circa 1 tot 15 kilometer afstand van Schiphol. En deze tarieven die hier worden gehanteerd zijn een heel stuk scherper dan Schiphol zelf. Vaak schilt dit al zo meer dan €10,- met name als je lang parkeren Schiphol gaat kun je gemakkelijk €25,- of meer besparen door voor deze optie van parkeren te kiezen.

Als je op reis gaat is het natuurlijk al fijn dat je niet teveel uitgeeft voor je reis, gezien je reis of vakantie al duur genoeg is in de meeste gevallen. En als je bijvoorbeeld voor je werk regelmatig naar het buitenland moet voor een lange termijn, dan kun je dus erg veel besparen door op verschillende Schiphol parkeren vergelijk websites te kijken. Deze laten jou per dag de goedkoopste mogelijkheden zien als jij wilt parkeren op Schiphol. Zo zie je direct de afstand, de parkeeraanbieder, de prijs en kun je vaak direct reserveren bij de betreffende parkeerplaats aanbieder.

Ga jij dus binnenkort op reis of vakantie? Bekijk vergelijk websites en bespaar gemakkelijk euro’s, wat toch erg fijn is in een tijd als deze.

Comments are currently closed.