Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Waarom bezuinigen in Nederland ?

Langzaam zijn wij inwoners van Nederland op het punt aangekomen dat wij toch eens wat meer onze stem willen laten horen aan de zittende politieke maffia.. Wij krijgen alleen maar slechte berichten te horen in de media en dagelijks valt wel de term bezuinigen.

Wat mij enorm frustreert is de handelswijze van dit kabinet, waarom worden alle, of beter waarom worden de lagere en midden inkomens zo uitgeknepen, terwijl het zo makkelijk is voor de regering om via de internationale kapitaalmarkt een paar miljard euro binnen te halen, dat kan al binnen een paar uur, dagen.

Wij Nederlanders moeten toch langzaam eens gaan beseffen dat het wij gewoon voor de gek worden gehouden, Nederland draagt elk jaar nog 15 miljard euro bij aan het Imf. En iedereen weet dat het Imf in handen is van een 15 tal vermogende families, zij gebruiken dit geld alleen maar om er zelf nog wat beter voor te kunnen zitten. Dus waarom worden wij inwoners van Nederland uitgeknepen, juist om een paar vermogende families te helpen in deze zware tijden.

Comments are currently closed.