Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Online beleggen, de toekomst of gemakzucht?

Online beleggen, de toekomst of gemakzucht?

Beleggen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu in een tijdperk waar alles automatisch en draadloos verloopt. Waar vroeger verschillende contactpersonen moesten aangesproken worden om een order te plaatsen kan je nu simpelweg met een druk op de knop online een order plaatsen en bevestigen. Hierdoor kan natuurlijk heel kort op de bal gespeeld worden bij eventuele plotse fluctuaties op de aandelenmarkt. De Plus500 software moet je niet downloaden dit doe je rechtstreek via hun webserver.

Waarom toch beleggen?

Het geld op je spaarboekje brengt nauwelijks iets op en heel veel goede alternatieven schieten er niet meer over. Ook het feit dat zelf beginners kunnen beleggen met de software maakt ook de drempel kleiner om zelf te gaan beleggen. Er zijn verschillende websites waar je online kan gaan beleggen, één van de bekendste is Plus500, hier kan je gratis mee starten en krijg je welkomstbonus van 25€ die je volledig kan gebruiken zonder dat je maar 1 euro hoeft te storten. Behaal je met die 25€ winst heb je geluk en kan je misschien nog veel meer uit dit bedrag halen. Deze welkomstbonus is bedoelt om het traden via met een broker zoals Plus500 te kunnen ervaren en natuurlijk hopen zij dat je dan later eventueel via hun programma verder gaat handelen maar dit is volledig aan jouw natuurlijk. In ieder geval hen je dan toch gratis kunnen proeven van het online traden. Je moet natuurlijk ook gewoon slim beleggen.

Andere voordelen van online traden.

Je kan vrij handelen in CFD aandelen met een hefboom werking en je hebt volledige controle over uw winst en verlies. Wanneer een ingestelde prijs bereikt is worden uw posities vanzelf afgesloten. Handelen in Europese, Belgische en USA aandelen zonder wisselkosten. Lage spreads en geen commissies zijn natuurlijk ook al mooie voordelen op zich. Het is ook onmogelijk om meer te verliezen dan dat u inzet, niet geheel onbelangrijk als u een beginner bent. Ander voordeel is ook dat u voor 25€ kan gratis beleggen.

 

Comments are currently closed.