Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Betaalbare manieren om je tuin aan te kleden

Het zonnetje schijnt eindelijk weer en daarom is het de hoogste tijd om de tuin zomerklaar te maken. stoelkussentjes, accessoires en felkleurige bloemen kunnen daarbij enorm helpen. Hier een lijstje tips voor de aankleding van je tuin… let the summer begin!

tuinkussens
Onmisbaar voor iedereen die ervan houdt om minimaal de hele middag in de tuin door te brengen. Enerzijds heb je tuinkussens nodig om geen harde billen te krijgen, anderzijds dienen ze uitstekend als leuke, fleurige aankleding voor je tuin. Je zithoek ziet er direct een stuk zonniger uit wanneer je voor oranje of appelgroene tuinkussens gaat!

bloempotten en bloembakken
Een goede manier op meer kleur aan je tuin te geven, is door bloembakken te gebruiken. En dat is ook nog eens een hele voordelige tip, want bloempotten heb je werkelijk in alle kleuren en soorten! Bekijk de action eens, wanneer je een kleiner budget hebt, daar barst het van de leuke, betaalbare tuinaccessoires!

tafellinnen voor buiten
Je tuintafel kan ongetwijfeld wel wat meer sfeer gebruiken, wanneer het weer het toelaat om weer lekker buiten te dineren. Tijd dus voor wat mooie kaarsen, bloemetjes op tafel en natuurlijk een fleurig tafellaken. Cottona.nl heeft een speciale collectie buitentafelkleden die bestand zijn tegen UV-stralen en regen/vocht. Zeker even een kijkje nemen dus!

Een vuurkorfje voor de gezelligheid!
Om de tuin écht sfeervol te maken kom je er niet onderuit: je hebt een vuurkorf nodig, ongetwijfeld! Een vuurkorf is natuurlijk hartstikke gezellig wanneer je nog tot ’s avonds laat buiten wilt zitten, maar het ’s avonds wel al behoorlijk afkoelt. Vuurkorven kun je tegenwoordig in allerlei moderne vormen en types kopen, voor ieder wat wils dus!

Citronellakaarsen :(
Waar lekker weer is, zijn muggen. Zorg dus voor voldoende citronellekaarsjes zodra de lente doorbreekt, want je zal ze nodig hebben. Laat die vervelende zoemers niet je zomer verpesten!

Comments are currently closed.