Informatie over de euro

De laatste berichten over de euro

Bespaar euro’s met een goedkoop ticket, hotel en parking

Wanneer het warme weer zijn aantocht doet, krijgen steeds meer mensen zin in vakantie. Niet zo gek na een frisse winter. Toch is een vakantie niet voor iedereen weg gelegd en dit komt veelal omdat het heel wat harde euro’s kost om weg te gaan. Om je te overtuigen dat je met weinig euro’s ook op vakantie kunt, hebben we vandaag een aantal tips op een rij gezet. Volg ze op en ga ook goedkoper op vakantie:

Vliegen vanaf Zaventem of Dusseldorf
Een vliegticket kan een heel vermogen kosten. Helemaal als je vanaf Schiphol vliegt. Dit vliegveld is qua prijzen namelijk vaak duurder dan vliegvelden buiten Nederland. Zo is het dus meer aan te raden om vanaf Zaventem in België te vliegen of vanuit Duitsland en het vliegveld Dusseldorf. Door dit te doen kun je al heel wat euro’s besparen.

Vergelijk vliegtickets
Als je dan toch bezig bent met het uitkiezen van een voordelig vliegticket, is het aan te raden om verschillende vertrek en aankomst data te vergelijken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vliegtickets in het weekend vaak duurder zijn dan doordeweeks. Let hier dus goed op als je op zoek gaat naar een goedkope vakantie!

Goedkoop parkeren bij een parking
Wanneer je bij het vliegveld bent, zijn er ook een aantal dingen waarop je kunt besparen. Zorg bijvoorbeeld dat je niet hoeft te eten en drinken nabij de luchthaven. Maar kies ook een voordelige parking uit. Zo kun je bijvoorbeeld bij Parking luchthaven Zaventem voordeliger parkeren dan bij andere parkings. Je hoeft bovendien vaak niet eens naar de airport te lopen, omdat bij dit type parkings een gratis shuttleservice aanwezig is die je gratis weg brengt naar het vliegveld.

Kies een voordelig hotel 
We zouden allemaal wel graag in luxe resorts slapen. Maar als je op vakantie gaat en je hebt weinig geld, dan is het meer aan te raden om voor goede deals te kiezen. Zo vind je op vergelijkingswebsites vaak goede aanbiedingen tegen scherpe kortingen. Maar in Azië is het bijvoorbeeld weer aan te raden om ter plekke een hotel te regelen, omdat je dan nog kan afdingen.

Comments are currently closed.